administratief medewerkster bianca kaal

Bianca Kaal

Administratief medewerkster

Na afronding van haar MEAO-studie in 1989 heeft Bianca zich in verschillende functies ontwikkeld binnen de particuliere sector van ING Bank. Voor Bianca is het belangrijk dat altijd de klant voorop staat bij alle activiteiten van een bedrijf. Vanuit haar functie bij ING maakte zij de stap naar het team van De Rendtmeesters. Bianca vindt het bijzonder dat het klantbelang altijd centraal wordt gesteld bij De Rendtmeesters.
Tot op de dag van vandaag heeft zij het bijzonder naar haar zin. Bianca voert een breed scala aan administratieve taken uit en functioneert hierbij als ‘spin in het web’. Samen met het team doet zij er alles aan om de klant op alle terreinen te ‘ontzorgen’. Tot haar taken behoren o.a. het voorbereiden van afspraken en het up-to-date houden van de dossiers, de vermogensstatuten en het ‘digitale familiearchief’. Bianca zorgt er voor dat haar collega's zich kunnen richten op hun taken omtrent financieel advies, financieel overzicht & vermogensbeheer.
Als echte teamspeler staat Bianca voor iedereen klaar en is zij behulpzaam op ieder gebied. In haar eigen woorden zegt zij het zo: “Wij zijn een hecht team en samen behartigen wij de belangen van de klant en hun familieleden”. Een goede balans tussen werk en privé is voor Bianca belangrijk. In haar vrije tijd geniet zij samen met haar zoon en familie van de bijzondere momenten die het leven te bieden heeft!

T : +31 (0)26 – 76 35 345
M: +31 (0)6 – 31 00 54 83

E-mail: bianca.kaal@derendtmeesters.nl

Adresgegevens
De Rendtmeesters B.V.
Schelmseweg 87
6816 SH Arnhem
Postbus 825
6800 AV Arnhem