3208

Pieter Smolders

Secretaris Rendtmeester

Pieter (1984) studeerde Ondernemingsrecht en Fiscaal Recht, beide aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn studie is hij aan de slag gegaan bij een middelgroot accountantskantoor als belastingadviseur.

In een team van ongeveer 15 fiscalisten hield hij zich bezig met de advisering voor het midden- en kleinbedrijf, de directeur grootaandeelhouder en vermogende particulieren. Door zijn achtergrond was hij in die rol ook nauw betrokken bij de juridische structurering van bedrijven. Hier heeft hij zijn vakkennis ontwikkeld en trad hij op het fiscale vlak op als een echte generalist. Na een periode van zeven jaar heeft hij daar afscheid genomen als senior fiscalist en heeft hij de overstap gemaakt naar De Rendtmeesters in de rol van Secretaris Rendtmeester.

Pieter heeft veel ervaring in het oplossen van complexe fiscale problemen en het opzetten van structuren, maar verliest nooit het gevoel en de wens van de klant uit het oog. In zijn rol als secretaris Rendtmeester wil hij met zijn kennis en kunde de advieskansen bij de klanten verder benutten. Met zijn brede scope kan hij niet alleen een analyse maken van de kansen maar ook van de risico’s m.b.t. het vermogen om voor u een gewenst resultaat te creëren. Dit kan door een hoog rendement van vermogen op lange termijn of een financieel advies waar u zich prettig bij voelt.

Pieter brengt de rest van zijn tijd graag met zijn zoon, vriendin en vrienden door. Verder speelt hij zaalvoetbal en loopt hij af en toe hard.

T: +31 (0)26 – 76 35 345
M: +31 (0)6 – 54 694 603

E-mail: pieter.smolders@derendtmeesters.nl

Adresgegevens
De Rendtmeesters B.V.
Schelmseweg 87
6816 SH Arnhem
Postbus 825
6800 AV Arnhem