3152

Tim Hustinx

Secretaris Rendtmeester

Tim begon zijn loopbaan in 1982 bij een accountantskantoor. Na een aantal jaren merkte hij dat het doen hem meer aansprak dan het controleren. In 1988 maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven.

Hij rondde zijn opleiding tot registeraccountant af in 1991. In het bedrijfsleven vervulde hij de functie van controller en financieel directeur. In 2008 heeft hij besloten zijn dienstverband in te wisselen voor zelfstandig ondernemerschap om meer accent te leggen op inhoudelijke financiële begeleiding en advies en minder tijd te besteden aan managementtaken. In deze periode heeft hij ook invulling gegeven aan zijn interesse voor persoonlijke financiën door de opleiding tot financieel planner te volgen.

Door een kennis werd Tim gewezen op De Rendtmeesters. In de functie van secretaris Rendtmeester zag hij de kans om zijn financiële achtergrond en zijn affiniteit met persoonlijke financiën te combineren in een functie waarin hij zich kon ontwikkelen in het adviseren en begeleiden van vermogende families en ondernemers. Hij werkt graag in teamverband en binnen De Rendtmeesters heeft hij het team gevonden waar hij zijn bijdrage aan kan leveren.

Tim woont in het midden van het land en, is getrouwd en heeft 2 volwassen kinderen. In zijn vrije tijd is hij actief als vrijwilliger en als bestuurslid van stichtingen. Daarnaast is hij graag buiten om te tennissen, te wandelen of te tuinieren.

T: +31 (0)26 – 76 35 345
M: +31 (0)6 – 51 321 251

E-mail: tim.hustinx@derendtmeesters.nl

Adresgegevens
De Rendtmeesters B.V.
Schelmseweg 87
6816 SH Arnhem
Postbus 825
6800 AV Arnhem