Kom in contact met De Rendtmeesters

De dienstverlening van De Rendtmeesters steunt op een gedegen kennis van de praktijk. De oprichters waren jarenlang intensief betrokken bij private banking, vanuit diverse posities bij grote bankinstellingen. Gezamenlijk staan zij voor 70 jaar ervaring in de dienstverlening voor vermogende partijen.

De Rendtmeesters is een family office. Wij coördineren Discreet en Toegewijd (familie)vermogens, we optimaliseren het rendement en het risico vanuit een heldere kijk op de belangen van de huidige en toekomstige eigenaren. Als generalisten met praktijkervaring leveren wij de vertaalslag tussen het jargon van de specialistische dienstverleners en de wensen van onze cliënten. De Rendtmeesters geeft op betrouwbare wijze inhoud aan een lange termijn relatie. We zijn de verbinding tussen onze cliënten en hun notaris, belastingadviseur, accountant, bankier, vermogensbeheerder etc. Deze partijen acteren door wet- en regelgeving en hun cultuur op een beperkt speelveld, waardoor behoeftes van cliënten niet integraal worden opgelost. We werken geheel onafhankelijk en verkopen geen financiële producten.

Wilt u weten wat De Rendtmeesters voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Contactgegevens:

Bezoekadres:
Schelmseweg 87
6816 SH Arnhem

Postadres:

De Rendtmeesters
Postbus 825
6800 AV Arnhem

Telefoon: 026 – 76 35 345