unnamed

Max van der Heide

Rendtmeester

Max (1966) krijgt energie bij het helpen van relaties, met het organiseren van en adviseren over alle vraagstellingen rondom hun bezit. Het optimaliseren van vermogensstructuren en het invullen van (latente ) behoeftes staat daarbij centraal. Zijn overtuiging hierbij is dat goed luisteren belangrijker is dan veel zenden. Max heeft laten zien dat hij een integere betrouwbare partner is voor iedereen waar hij een lange termijn relatie mee aangaat.

Hij is in 1992 na zijn studie HEAO Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen begonnen met werken bij de Rabobank organisatie, vermogensbeheer dochter Schretlen & Co en vervolgens bij ING Private Banking. In bijna 25 jaar heeft hij in diverse functies veel ervaring opgedaan met advisering en begeleiding van ondernemers en vermogende families.

Dat een product en verkoopgerichte aanpak kan gaan knellen in een dienstverlenende organisatie werd Max steeds duidelijker, het werd tijd een andere werkomgeving te zoeken. Zijn jarenlange ervaring komt van pas bij de overstap naar De Rendtmeesters waar een klant- en adviesgerichte aanpak leidend is. Hierbij is het voor Max belangrijk dat hij als ondernemer zelf invloed heeft op de wijze waarop hij zijn werkzaamheden kan inrichten en hij lange termijn relaties kan aangaan.

Max is gehuwd en woonachtig in Zuidwolde (Dr). Het noorden van Nederland kent hij als zijn broekzak. Hier voelt hij zich als een vis in het water. Zijn vrouw Marian is ook ondernemer en samen zijn ze de trotse ouders van een zoon en twee dochters. Zijn vrije tijd brengt hij graag door in de nabijheid van zijn gezin. Sport in zijn algemeenheid heeft zijn aandacht. Daarnaast is hijzelf actief op zijn racefiets en mountainbike.

T : +31 (0)26 – 76 35 345
M: +31 (0)6 – 18 34 48 00

E-mail: max.van.der.heide@derendtmeesters.nl

Adresgegevens
De Rendtmeesters B.V.
Schelmseweg 87
6816 SH Arnhem
Postbus 825
6800 AV Arnhem