Vacature Financieel Specialistvacature financieel specialist

Wil je jezelf losmaken uit de traditionele financiële concepten en dienstverleningscultuur? Wil je de cliënt écht centraal stellen? Wil je je baan en verantwoordelijkheid nadrukkelijker zélf en flexibel vormgeven? Zoek je collega’s die net als jij werkelijk van betekenis willen zijn?

De Rendtmeesters is een family office. Wij coördineren discreet en toegewijd (familie)vermogens, we optimaliseren het rendement en het risico vanuit een heldere visie op de belangen van de huidige en toekomstige eigenaren. Als generalisten met praktijkervaring leveren wij de vertaalslag tussen het jargon van de specialistische dienstverleners en de wensen van onze cliënten. De Rendtmeesters geeft op betrouwbare wijze inhoud aan een lange termijn relatie. We zijn de verbinding tussen onze cliënten en hun notaris, belastingadviseur, accountant, bankier, vermogensbeheerder, etc. Hierdoor worden behoeftes van cliënten integraal aangepakt en ingevuld. we werken geheel onafhankelijk en verkopen geen financiële producten.

Om nog beter invulling te kunnen geven aan de beloften die wij onze cliënten doen en om verdere groei mogelijk te maken, komen wij graag in contact met kandidaten voor de functie van financieel specialist.

Functieomschrijving:

De Financieel Specialist heet bij ons de Secretaris Rendtmeester. Als Secretaris Rendtmeester ben je de spil van het cliëntenteam, dat naast jou bestaat uit een Rendtmeester, een Analist en een Administratief Medewerker. Je ontwikkelt scenario’s, adviseert en voert werkzaamheden uit voor cliënten waarvoor een Rendtmeester eindverantwoordelijk is. Je inventariseert en analyseert de (financiële) gegevens van de cliënt, coördineert en beoordeelt gerichte adviezen en aanbevelingen en legt deze vast in het Vermogensstatuut. Dit doe je op een zodanig transparante en effectieve wijze, dat de belangen van cliënten optimaal en duurzaam worden behartigd. Je neemt de Rendtmeester een grote mate van werk uit handen waardoor deze zich kan concentreren op het adviseren van zijn cliënten.

Jouw profiel:

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur aangevuld met een FFP diploma of bent bereid deze te behalen
 • Je hebt minimaal WFT-basis en WFT-vermogen of bent bereid deze te behalen.
 • Je beschikt over uitgebreide vakkennis op een breed financieel gebied, bij voorkeur met affiniteit op het gebied van fiscaliteit en vermogensstructurering.
 • Je houdt ervan om je in de persoonlijke situatie van de relaties te verdiepen, zodat je ze de best mogelijke financiële oplossingen kunt bieden. Je hebt bewezen dat je hierin uitblinkt.
 • Je bent in staat om complexe (financiële) vraagstukken terug te brengen naar begrijpelijke keuzes voor cliënten.
 • Je beschikt over een cliëntgerichte, flexibele, servicegerichte instelling en bent daadkrachtig en organisatorisch sterk.

Wat bieden we je:

 • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring; op termijn mogelijkheid tot participatie.
 • De mogelijkheid om de functie in deeltijd (minimaal 24 uur) in te vullen.
 • Een stevige inhoudelijke ontwikkeling, met een vergoeding voor alle relevante opleidingen.
 • Een flexibele invulling van je werktijden in combinatie met een gepassioneerd arbeidsethos.
 • Vanzelfsprekend alle middelen die nodig zijn om deze taak adequaat te kunnen uitoefenen.
 • Een baan zonder primaire commerciële doelstellingen.
 • Een fijn team collega’s dat samen met jou de doelstellingen van onze cliënten wil helpen realiseren.
 • Qua dossieraanbod “het hoogst haalbare” van de financiële dienstverlening waarbij maatwerk de standaard is.
 • Een inspirerende, uitdagende en betrokken werkomgeving waar jouw kennis en kunde in hoge mate aangesproken en gewaardeerd worden.

Nieuwsgierig?

Mail dan je CV en motivatie naar erik.willems@derendtmeesters.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik Willems. Hij is mobiel bereikbaar op 06-179 640 59.